Barion Pixel

Fizetés

 
  • Azonnali fizetés bankkártyával – Barion
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
 
 
  • Előre utalás

Ezen fizetési mód választása esetén a rendelés végösszegét átutalással tudod kiegyenlíteni a bankszámlára. A megrendelt terméket az utalás beérkezését követően készítem össze és adom fel az átvevőponton. Ennek maximális időszaka a megrendelést követő 1-2 munkanap. Az átutaláshoz szükséges adatok:

– Kedvezményezett : Práger Péter Zoltán
– Bankszámlaszám :
MKB 10300002-10632997-49010012
– Megjegyzés rovat : 
A rendelés azonosítója és a neved

 

  • Készpénzes fizetés

Az átvételkor készpénzben a pontos összeg átadásával lehetséges kiegyenlíteni az összeget.

 

Szállítás

 
A [PRAGERFOTO] webshopban lehetőség van többféle szállítási mód választására is, amit a következőkben részletezek. Az egyes termékek méretéből és súlyából adódóan a csomagolás ára eltérhet az itt megjelölt ártól, de ezt az adott terméknél jelzem.
Lehetőség van személyes találkozó esetén csomagolásmentesen is kérni a terméket (védve a környezetet), ez esetben nem kerül felszámolásra csomagolási költség. A webshopban található árak bruttóban értendők és már tartalmazzák a csomagolás költségét.
Termékeknél kizárólag előre utalásra, azonnali bankkártyás fizetésre van lehetőség, a webshopban utánvétre nincs mód.
 
Foxposttal és Packetával vagyok szerződésben, ezért ezeknél a szolgáltatóknál tudok kedvezményes árat biztosítani.
 

Foxpost automatába:

Egységesen minden méretre 1.800 Ft, ami már tartalmazza a csomagolás költségét is.
 

Packeta csomagpontra:

Sandard méretű csomag esetén a maximálisan megengedett méretének összege 120 cm. közepes és nagy méretű csomagok maximális méretének összege 150 cm, egységesen 2.000 Ft, ami már tartalmazza a csomagolás költéségét.
 
 

MPL Postán maradóra

A minimális rendelési összeg 25.000 Ft. A szállítás költsége 10.000 Ft + csomagolási költség, kézbesítés ideje 15-20 nap között is lehetséges, terheltségtől függően, akár ennél több is.
 
 
 
->
Válassz egyet az elérhető kuponokból.