Adatvédelmi nyilatkozat

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény  68. § (6) bekezdése alapján az adatkezelőt nyilvántartásba vette.

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-141046/2018

Adatvédelem

Jelen adatvédelmi tájékoztató ismeretében a felhasználó részéről történő adatszolgáltatás az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdésének a) pontjában meghatározott hozzájárulásnak minősül, így a www.pragerfoto.hu weboldal és annak tulajdonosa (Práger Péter Zoltán e.v.) jogosult a felhasználó által rendelkezésre bocsátott személyes adatokat a jogszabályi keretek között és bizalmasan kezelni.

Hírlevél feliratkozással / ajánlatkéréssel és megrendeléssel kapcsolatos tudnivalók

A weboldalon a kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés során megadott információkat a rendelések teljesítésére, a felhasználó kérdéseinek megválaszolására használjuk. A felhasználó által megadott személyes információkhoz, és a megismert adatokhoz kizárólag az adatkezelő, annak munkatársai, illetve megrendelés esetén a könyvelést végző külső személy férhetnek hozzá. Személyes adatokat harmadik személyeknek az adatkezelő nem ad át, a törvényben előírt (és a könyveléshez elengedhetetlenül szükséges hatósági szervnek továbbított: NAV) kötelező adattovábbítás kivételével. A könyvelést végző külső személy a megismert adatokat nem tárolja, azokat csak a kötelező adattovábbítás idejéig őrzi meg, majd törli saját rendszeréből.

Neve (cég neve), e-mail címe, telefonszáma (illetve megrendelés esetén postázási és számlázási adatai) megadásával az érintett hozzájárulása alapján elfogadja, hogy a www.pragerfoto.hu weboldal és annak tulajdonosa (Práger Péter Zoltán e.v.) az érintett fent részletezett adatait, mint személyes adatokat  a megjelölt céllal határozatlan ideig kezeli.

Érintett bármikor kérheti a személyes adatai kezeléséről való tájékoztatást, a személyes adatok helyesbítését, törlését. Ezen igényét írásban jelezheti az info@pragerfoto.hu e-mail címen.  A tájékoztatást ingyenesen, a kérelem benyújtásától számított legfeljebb 10 napon belül, írásban kell megadnia az adatkezelőnek.

Az érintett írásban a tájékoztató megérkezését követő 5 napon belül jelezheti, hogy nem fogadja el a megváltozott feltételeket az info@pragerfoto.hu címen, melynek következtében a két fél közötti kapcsolat és bármilyen követelés megszűnik. Amennyiben az érintett ezt a megadott időn belül nem jelzi, (nem fogadja el a megváltozott feltételeket), akkor azok elfogadottnak tekintendőek.

Hírlevelünket körülbelül havi 1-2 alkalommal küldjük a weboldalon külön feliratkozási lehetőséget biztosító, önkéntesen kitölthető (vagy négyzetben külön bepipálható) űrlapon megadott e-mail címre. Látogatóinkat weboldalunkon és közösségi oldalainkon is tájékoztatjuk általános információkról, és akciókról.

Hírlevél esetén bármikor leiratkozhat és módosíthatja adatait a levél végén található megfelelő linkre kattintva.

A személyes adatok kezelésével kapcsolatos panaszokkal az érintett írásban bírósághoz vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu) fordulhat.

Sütikkel kapcsolatos tudnivalók

A weboldal a Google Analytics és más mérőeszközök segítségével elemzi, hogy a felhasználók hogyan használják az oldalt. Ezek az eszközök “cookie” -kat használnak. A sütik (cookie-k) olyan kisméretű fájlok, amiket a látogató (vagyis az Ön) böngészője menedzsel. A saját böngészőjében engedélyezheti vagy letilthatja a sütik használatát, törölheti a korábban elhelyezett sütiket, azonban a weboldal egyes területei/oldalai megtekintéséhez szükségesek a sütik elfogadása a jobb látogatói élmény elérése érdekében. A látogatás során ellenőrző fájlt (cookie) kaphat az oldal a látogatottságát mérő külső, tőlünk független Google Analytics szolgáltatástól. A weboldalon anonim látogatottságmérésre használjuk, vagyis a sütik személyes adatokat nem érnek el, nem tárolnak.