Barion Pixel

Új korszak, ami segíti a munkádat

Az MI (Mesterséges Intelligencia) gyorsan és agresszíven tőr be nyugodt életünkbe. Ha megfelelően alkalmazkodsz a kialakult helyzethez, és időben lépsz, hatalmas előnyre tehetsz szert a konkurenciával szemben.

Most még időben vagy!

openai chatgpt
ai photography

Mi ez?

Az AI, vagy MI (magyarosan) számtalan területen bizonyítja, hogy használatával a munkafolyamatok gyorsíthatók és egyszerüsíthetők. Éppen ezért nekünk fotósoknak is meg kell találnunk a rendszerben rejlő lehetőségeket.
A retusálás mellett igen sok contentet (szöveget) is kell kreálnunk rendszeresen, akár kezdőként, akár haladóként.
Nem mindegy tehát, hogy ezekkel mennyi időt töltünk el, és az sem mindegy, hogy mennyire kreatívan és hatékonyan tesszük mindezt. 

Aki csípőből elutasítja a fejlődést, az lemarad, és tálcán adja át a helyet a piaci versenyben a többi fotósnak. 

NE TEDD EZT!

A ChatGPT az új asszisztensed

Mennyi időt spórol neked a ChatGPT rendszere? 
Csak pár terület, ahol több órád szabadul fel, amit BÁRMIRE felhasználhatsz.
Családra, tanulásra, pihenésre!

ChatGpt without gpt

A ChatGPT nem szól vissza, nem siránkozik, ha éjjel 02-kor is munkára fogod,
és szó nélkül generál neked többféle variációt egy feltett kérdésedre, vagy utasításodra.

Ahogy a legtöbben használják a GPT-t

Egyszerű kódolás, unalmas válaszok a ChatGPT-től, ingyenes verzió … 👀

egy példa:

V: A kreativitás hullámokban érkezhet, és időnként mindenki számára nehéz lehet fennmaradni a magas szintű kreativitásban. Az alábbiakban néhány javaslatot találsz, amelyek segíthetnek visszanyerni és megerősíteni a kreativitásodat fotós munkád során:

  1. Inspiráció keresése: Nézd meg más művészek munkáit, böngészd a fotógalériákat, olvass fotós blogokat, vagy nézd meg azokat a könyveket, amelyek a művészeti vagy fotográfiai inspirációval foglalkoznak. Az új perspektívák és ötletek segíthetnek új lendületet adni a kreativitásodnak.

  2. Projektek és kihívások: Vállalkozz kisebb projektbe vagy vegyél részt fotós kihívásokban. Ezeken a platformokon új témákra koncentrálva kreatív megoldásokat találhatsz, és megélheted a kihívásokat, ami serkentheti a kreativitásodat.

  3. Szakmai fejlődés: Tanulj új technikákat, ismerkedj meg új eszközökkel, és kísérletezz velük. A technikai kihívások és az új ismeretek megszerzése fokozhatja a kreativitást és motivációt.

  4. Természetes környezet: Menj ki a természetbe vagy egy városi környezetbe, és figyelj oda a részletekre. Az új környezetek és a természet inspirálóak lehetnek, és segíthetnek új szempontokat felfedezni.

  5. Szakmai közösség: Csatlakozz fotós csoportokhoz vagy közösségekhez, és osszd meg tapasztalataidat másokkal. Az interakció más fotósokkal és a visszajelzések segíthetnek az új ötletek kialakításában…

Emlékezz arra, hogy a kreativitás nem mindig egyenletesen áramlik, és néha szükség van időre és türelemre. Ne aggódj túlságosan, és hagyd, hogy a kreatív energiáid természetesen visszatérjenek….

Ahogy TE fogod használni:

Az E-bookom segítségével átláthatóvá teszem neked a rendszer működését. Saját, letesztelt promtokat kapsz, nem angolról fordítottakat, amit sokan árulnak. 
A megfelelő helyekre könnyedén beillesztheted a saját gondolataidat, kódjaidat, és így több órányi munkát végzel el pár kattintással.

Mire tudod használni fotósként a GPT-t?

Mivel a rendszert folyamatosan fejlesztik, így egyre több területen lesz majd a segítségedre. Amiben a legjobb társad lesz (a teljesség igénye nélkül) content gyártás blogra, ötletgyűjtés fotózáshoz, akár teljes fotózási projekt megtervezése (sminkes, fodrászt, modell típus, ruhák, moodboard készítés, promo szöveg készítés, stb.), hirdetési kreatív elkészítése, adatelemzés, képgenerálás hirdetéshez, vagy eseményhez, bloghoz, inspiráció gyűjtés (Pinterest mellett), árajánlat készítés, email sablon készítés… és egy csomó hasznos dologra.

Témakörök, amiket érintek:

10 + 1 alaposan kidolgozott és letesztelt kódgyűjtemény,
amivel több tucat órát spórolok neked!
Csak beilleszted a saját gondolataidat a megfelelő helyre. 

A teljesség igénye nélkül.

Mennyibe kerül?

Már csak 1 KATTINTÁSRA vagy, hogy a tiéd legyen!

ChatGPT kódok fotósoknak

Egy új korszak, ami segíti majd a fotós munkádat. Az MI már mindennapunk része lett. Ha megfelelően alkalmazkodsz a kialakult helyzethez, és kihasználod amit kínál neked a rendszer hatalmas előnyre tehetsz szert a konkurenciával szemben. Miért hagynád, hogy elvigyék előled az ügyfeleket? Kellenek az ütős szövegek neked is!

14.900 Ft

nyári akció ebook

Most EXTRA 20% kedvezményt adok neked, amit automatikusan jóváír a rendszer. 

Csak tedd be a kosárba a lenti 2 nagyon hasznos és kidolgozott e-bookot is, és már aktiválódik is a pénztárnál. 

 

Ez az ajánlat csak ma érvényes.

50! kattintásbiztos hírlevél címsor

Ezzel az e-bookal egy csapásra megoldódik a „milyen címet adjak a leveleimnek” problémád. 40+10 garantáltan clickbait címsort mutatok neked, rövid magyarázattal, amibe csak be kell helyettesítened a saját vállalkozásra jellemző információkat.

3.200 Ft

45 fotós szakkifejezés

Ha most ismerkedsz a fotós szakmával, de még nagyon sok az idegen szó, ami inkább míves számodra, mint érthető, akkor ez az ebookom nagy segítségedre lesz, hogy a legfontosabbakat megértsd.

2.500 Ft

Több, mint 40 oldal hasznos és értékes, értékesítést segítő tartalom.

Mindegyik verzióval tesztelve, de jó eredményeket csak a fizetős 4.0- val fogsz tudni elérni.

->
Válassz egyet az elérhető kuponokból.