fbpx
fotos oktatas banner
Gyakorlatorientált egyéni fotós képzések, érthetően
  • Még az elején jársz a fotózásnak?
  • Sok a kérdés, amit nem mersz megkérdezni, vagy nem találsz érthető magyarázatot rá?
  • Nem tudsz érdemben haladni a fotós suliban?
  • Az elmélet megvan, de nincs még kellő gyakorlatod?

Gyere el, és megtanítom a legfontosabb tudnivalókat neked, érthetően, jó hangulatban.

 

Ez NEM workshop, NEM OKJ képzés, annál sokkal személyesebb.

Legyen saját oktatód!
A változtatás jogát fenntartom.

nyári tematikus órák - nézz körül

Gépsimító- ismerkedés a gépeddel

A fotózás a saját géped megismerésével kezdődik.
Te már jól ismered minden funkcióját?
Ha nem – gyere el, és közösen átnézzük, beállítjuk, cirógatjuk.
Alapozó órámon átnézünk minden olyan fontosabb beállítást a fényképezőgépeden, amire biztosan szükséged lesz, és pár gyorsgombot is beállítunk – ha a géped lehetővé teszi.
Emellett átbeszéljük a jövőbeni terveidet is, hogy mit szeretnél elérni ebben a csodálatos szakmában, mi érdekel téged, és ahhoz miként indulj neki.
Kéthetente péntekenként egy személyes konzultáció keretein belül.
fotozas,foto,foto oktatas,fotooktatas,mentor,mentoralas,egyeni oktatas,pragerfoto,pragerpeter
mentoralas street portrait

Street portrait

A street portrait egy kreatív, modern, ám igen nehéz fotótéma. Kis létszámú képzésemen egy csinos modell segítségével tanulhatod meg e téma különlegességeit.

Csomagajánlataim érdekelnek?

Fotóséta

Fotóséta a belvárosban. Figyeljük a város lüktetését, olvadjunk bele, és keressük közösen az érdekes pillanatokat és formákat.
Fotóséta órám lényege, hogy egy-egy témakört érintve Budapest belvárosában sétálva nyitott szemmel járva fürkésszük a körülöttünk lévő elemeket/szituációkat, és igyekszünk minél hamarabb reagálni rá.
3 alkalom, 3 témakört érintve bővítheted tudásodat és referenciádat.
fotozas,foto,foto oktatas,fotooktatas,mentor,mentoralas,egyeni oktatas,pragerfoto,pragerpeter
online retusálás

Portré retusálás

2 óra mentorálás, ahol a feldolgozáson túl, olyan tippeket, trükköket mutatok be neked, amivel felgyorsíthatod az eddig hosszadalmas munkafolyamatot, és még 1-2 képedet is megretusáljuk, hogy lásd hogyan válik egy nyers fotóból referenciaként is helyt álló alkotás.

Minden csütörtökön munka után, személyesen.

Street balett

A balett kecses mozdulatait videóból vagy a tévéből már ismerhetjük. Ezek a finom és néha extrém pózok nagyon jól mutatnak fotókon is, és még inkább egyedivé teszi azt, ha kilépve a terem falai közül az utcán mutatjuk ezt meg a nézőnek. 
Most neked is lehetőséged lesz ilyen egyedi, sablonmentes és vagány street balett képeket készíteni. A kis csoportos fotózás (max. 3 fő) tervezett időpontja július 17-e szombat, Budapesten.
A fotózás ára: 29.000 Ft (bruttó), ami már tartalmazza a modelldíjat is. 
street balett

A csomagok érdekelnek?

Magamról

Nagyjából 10 éve foglalkozom fotózással. Eleinte inkább sajtófotózás területén dolgoztam egy kerületi kis újságnak, majd 2011-ben elindítottam a saját fotós portálomat, ahova azóta is rendszeresen publikálok fotós cikkeket, illetve tesztelek is. Főként a portréfotózás, kreatív street fotózás (épületek) érdekelnek, és ebben is tudok neked segítséget adni. Fotográfus OKJ képesítéssel rendelkezem, illetve akkreditált felnőttképzőként biztosítok neked egyéni, vagy kis létszámú, gyakorlatorientált fotós képzéseket.

1 %
gyakorlat
1 %
jó hangulat
1 %
elmélet

Amit mások mondanak rólam:

Péternél a gépsimító képzésen jártam, nagyon jó hangulatban telt az oktatás. Sok hasznos infóval és tudással lettem gazdagabb. Köszönöm a segítséget.”
M. Orsi
Már nem először jártam Petinél fotózáson, de minden alkalommal remek élmény az elejétől a végéig 🙂 kimagasló a kreativitása, a szakmai tudása, mindig remek a hangulat a fotózáson, pontos instrukciókat ad, emellett az utómunkát is mindig tökéletesen és rendkívül gyorsan végzi a képeken. Csak ajánlani tudom!
K. Zsanett
Egy szuper street portré fotózáson voltam Péterrel, és gyönyörű modellünkkel, Viviennel, amely során alkalmunk volt az utcai felületeket, textúrákat kreatív módon becsempészni a képekbe. A fotózás után sem engedi el Péter a kezünket: segített a képek válogatásában, utómunkában, nagyon hasznos tanácsokkal látja el a mentoráltat. 🙂
R. Ildikó

Fotós csomagok

Komplex portré retus
Közel 3 óra portréretusálás
27.000 Ft
... ha csak a retusálás érdekel.
Az óra első felében átnézzük a legutóbbi, vagy az általad legjobbnak vélt fotósorozatodat.
Átbeszéljük, hogy:
Melyik kép lesz a nyerő / Mennyi képet érdemes meghagyni? / Hogyan válaszd ki a legjobbakat? / Milyen megoldás a legjobb a fotók tárolására?
Majd megretusálunk 1-2 fotódat alap korrekcióval. Végigmegyünk minden fontosabb buktatón, amit egy retusálás során elkövethetsz.
A végén átvesszük a meta tageket, képelnevezést, mentési folyamatokat, stb.
Az óra második felében pedig egy általam készített headshot fotót fogok retusálni a Frequency Separation technikával, ezzel csodálatos smink / és headshot fotókat tudsz majd készíteni
Majd az órát követő 1 héten belül neked is meg kell ezeket csinálni, és bemutatni nekem saját alkotásodat.
Ez érdekel, lefoglalom
Saját utamat járom
3 alkalom, közel 6 óra egyéni foglalkozás.
54.000 Ft
2 részletben fizethető.
1. óra GÉPSIMÍTÓ EXTRA: Első alkalommal az alapozó órámon átnézzük a gépedet, megmutatom a főbb beállításokat, gyorsgombokat - ha lehetséges. Beszélünk a fotós terveidről, majd egy mini tesztben felmérem jelenlegi tudásodat is. (100')
2.-3. óra Mentorálás: A következő két alkalommal egy előre megbeszélt témakörökben tartok neked egyénileg képzést, senki mással csak veled foglalkozom. Hasznos tippeket, tanácsokat kapsz tőlem az adott témakörre vonatkozóan.*
Választható témakörök: street portrait / stúdió portré / tárgyfotózás / kékóra-hosszú expós sorozat / streetart (2x120')
Az egyéni oktatásokat követő 1 héten belül 1 órás online konzultáció, fotóértékelés.
*Amennyiben a fotózáshoz modell, sminkes, stúdió, egyéb szolgáltatás kapcsolódik az + költség.
Ez érdekel, lefoglalom

Kövesd munkáimat közösségi oldalaimon.