Barion Pixel

SZIA

A Nevem Práger Péter alkotó fotós.
Közel 10 éves fotós pályafutásom alatt számtalan hangulatot, örömöt és néha filmbe illő (vicces) szituációt örökíthettem meg. Nagyon szeretem a munkám, talán nem is nevezném annak, mert ezt élvezettel csinálom, inkább hobbi, de annál jóval több… szerelem.
Ez fontos, mert tudom és hiszem, hogy jó munkát csak így lehet átadni.

***

Szeretem az ifjú párt megismerni, akikkel majd együtt leszek több órán keresztül -és a sarkukban lihegek a felszerelésemmel- személyesen is, és ehhez úgy gondolom egy személyes találkozó a legjobb. Egy könnyed beszélgetés egy finom tea mellett, ahol minden fontosabb részletet átbeszélünk a Nagy Nap előtt. És igen ez jó, ez hasznos, emberközpontú, és szeretik, mert az élő szó még mindig erősebb az online világnál.
Remélem hamarosan Mi is találkozunk, és megismerhetlek titeket.

Kérjetek tőlem időpontot Messengeren (kerek ikon a lap alján) és beszéljünk át minden részletet az esküvőről budapesti stúdiómban nyugodt körülmények között, egy finom tea mellett.
Ha messze laksz Budapesttől az sem gond szintén Messengeren díjmentesen tudunk beszélni.

 

 

 


Ajánlatkérés

AJÁNLATKÉRÉS ESKÜVŐ FOTÓZÁSRA
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Kitöltése maximum 2 perc.

Személyes adatok

Neved: (kötelező) *

Email címed: (kötelező) *

Telefonszámod: (kötelező) *

Főbb szempontok:

Kategória:

Retusált fotók száma (db) – minimum 20 db:

Típus: Polgári esküvőTemplomi esküvőMindkettőt kérjük

Kiszállás: BudapestrePest megyébeVidékre

Fotókönyv tervezést (min. 20 db retusált fotó esetén, egyedi borítóval):
KérekNem kérek

Egyéb információ:

Kérlek itt add meg a további információkat esküvőtökről, mint például hol lesz az esküvő,hány fő lesz az esküvőn, a jegyes fotózás mikor lenne (előtte,másik napon,stb.), lagziról is készülnének-e képek,stb…

Hozzájárulok, hogy a jövőben a www.pragerfoto.hu (Práger Péter Zoltán) hírlevelet küldjön részemre akcióiról, érdekes tippekről, tanácsokról:
IgenNem

“Az űrlap elküldésével elfogadod, hogy a weboldal tulajdonosa (Práger Péter Zoltán e.v.) adataidat tárolja és kezelje saját rendszerében. Azt harmadik félnek a törvény előírásai szerint nem adja ki, csak az erre jogosult szervnek.”
Adatvédelmi nyilatkozat


© Copyright Práger Péter / 2019.
Az oldalon található képek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok jogtalan továbbközlése és felhasználása előzetes engedély nélkül tilos és büntethető.

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-141046/2018

 

->
Válassz egyet az elérhető kuponokból.