A legszebb pillanatok képekben

Kreatív jegyes fotózás, esküvő fotózás 2018-ban is

Hamarosan elérkezik kapcsolatotok eddigi legszebb napja, amikor egy IGEN szóval (ami közösen kimondva hatalmas erővel bír) megerősítitek szerelmeteket.

Ebből a mesés napból, amikor minden RÓLATOK szól csak 1 van!  

Éppen ezért nagyon fontos, hogy megfelelő, és profi módon legyen megörökítve annak minden pillanata, hogy pár hónap múlva újra előszedve a képeket boldog perceket tudjon nektek szerezni, és mosolyt csalni arcotokra, amikor felidézitek azokat az emlékeket.

Engedd meg, hogy én is részese lehessek a Ti boldogságotoknak, és a közel 10 év alatt megszerzett fotós tudásommal örök emléket állítsak ennek a Nagy Napnak. 

Tudom, hogy egy esküvő költséges, átlagosan – persze sok összetevőtől függ (hely, időpont, szolgáltatások, catering, fotós, sminkes, ruha, gyűrű, stb.), ha Budapestet nézzük egy közel 100 fős násznéppel, főszezonban közel 2 millió forint is lehet. Én szeretnék nektek segíteni és kicsit enyhíteni a terheken, mind anyagilag, mind pedig a felkészülést illetően.

Nem kevesebb, mint 10.000 Ft kedvezményt adok nektek a fotózás árából!*

… de itt még nincs vége, kaptok még tőlem:

  • egy személyes konzultációt is saját kreatív stúdiómban Budapesten, nyugodt körülmények között, egy finom tea mellett.
  • AJÁNDÉKKÉNT elkészítem a saját, személyes esküvői oldalatokat, ahol minden fontosabb információt közölni tudtok a násznéppel, így nem kell leveleket küldözgetni / telefonálgatni mindenkinek a részletes információkkal, csak elég egy linket elküldeni, akár smsben, vagy Messengeren, e-mailen. Ezzel nagyon sok időt tudtok megspórolni, amit másra is tudtok fordítani. 🙂 

Kreatív esküvői fotók / jegyes fotók megfizethető áron.

*Az akció kreatív jegyes fotózás, és esküvő fotózás egyidejű rendelése esetén érvényes. A kedvezményt 2018. augusztus 31-ig történő rendelés esetén tudom biztosítani. 

szia

A Nevem Práger Péter alkotó fotós.  
Közel 10 éves fotós pályafutásom alatt számtalan hangulatot, örömöt és néha filmbe illő (vicces) szituációt örökíthettem meg. Nagyon szeretem a munkám, talán nem is nevezném annak, mert ezt élvezettel csinálom, inkább hobbi, de annál jóval több… szerelem. 🙂 És ez fontos, mert tudom és hiszem, hogy jó munkát csak így lehet átadni. 

Szeretem a házaspárt megismerni, akikkel majd együtt leszek több órán keresztül -és a sarkukban lihegek a felszerelésemmel- személyesen is, és ehhez úgy gondolom egy személyes találkozó a legjobb. Egy könnyed beszélgetés egy finom tea mellett, ahol minden fontosabb részletet átbeszélünk a Nagy Nap előtt. És igen ez jó, ez hasznos, emberközpontú, és szeretik. 🙂 Az élő szó még mindig erősebb az online világnál.
Remélem hamarosan Mi is találkozunk, és megismerhetlek titeket.

AJÁNLATKÉRÉS ESKÜVŐ FOTÓZÁSRA

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Kitöltése maximum 2 perc.

Személyes adatok

Neved: (kötelező) *

Email címed: (kötelező) *

Telefonszámod: (kötelező) *

Főbb szempontok:

Kategória:

Retusált fotók száma (db) - minimum 20 db:

Típus: Polgári esküvőTemplomi esküvőMindkettőt kérjük

Kiszállás: BudapestrePest megyébeVidékre

Fotókönyv tervezést (min. 20 db retusált fotó esetén, egyedi borítóval):
KérekNem kérek

Egyéb információ:

Kérlek itt add meg a további információkat esküvőtökről, mint például hol lesz az esküvő,hány fő lesz az esküvőn, a jegyes fotózás mikor lenne (előtte,másik napon,stb.), lagziról is készülnének-e képek,stb...

Hozzájárulok, hogy a jövőben a www.pragerfoto.hu (Práger Péter Zoltán) hírlevelet küldjön részemre akcióiról, érdekes tippekről, tanácsokról:
IgenNem

"Az űrlap elküldésével elfogadod, hogy a weboldal tulajdonosa (Práger Péter Zoltán e.v.) adataidat tárolja és kezelje saját rendszerében. Azt harmadik félnek a törvény előírásai szerint nem adja ki, csak az erre jogosult szervnek."
Adatvédelmi nyilatkozat

© Copyright Práger Péter / 2018. 
Az oldalon található képek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok jogtalan továbbközlése és felhasználása előzetes engedély nélkül tilos és büntethető.

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-141046/2018