Gépsimító- ismerkedés a gépeddel

19.000 Ft

A fotózás a saját géped megismerésével kezdődik. Te már jól ismered a fényképezőgéped funkcióit? Ha nem gyere el, és közösen átnézzük.

A megszokott péntekhez képest most SZOMBATON tartom az egyéni képzést, hogy ne akadályozza a munkaidő a tanulási kedvet. 🙂

Következő foglalkozás időpontja: 

2024. július 27., szombat

Tudd biztos kezekben a gépedet

 
A fotózás a saját géped megismerésével kezdődik.
Te már jól ismered minden funkcióját?
Ha nem – gyere el, és közösen átnézzük, beállítjuk, cirógatjuk.
 
***
 
Alapozó órámon átnézünk minden olyan fontosabb beállítást a fényképezőgépeden, amire biztosan szükséged lesz, és pár gyorsgombot is beállítunk – ha a géped lehetővé teszi.
Emellett átbeszéljük a jövőbeni terveidet is, hogy mit szeretnél elérni ebben a csodálatos szakmában, mi érdekel téged, és ahhoz miként indulj el, milyen további felszerelések kellenek még.
Egy könnyed beszélgetés, miközben olyan hasznos információkat kapsz, amit a netet bújva csak órákig tartó keresgélés és videó nézegetés után kapnál meg, miközben felmerülő kérdéseidet senkivel nem tudod megvitatni, így érdemben nem fogsz tudni haladni a fotózással.
 
Jól hangzik, ugye?
🟠 A személyes konzultáción egy kávéra, vagy üdítőre a vendégem vagy. 🙂 

📌 Ezen a napon csak 3 fővel tudok egyénileg foglalkozni, foglald le mihamarabb!

Az ár bruttóban értendő, és maximum 2 órás egyéni konzultációt tartalmaz.

***

 
Gyakorlatorientált, jó hangulatú fotózások kezdő fotósoknak, érthetően.
Legyen saját mentorod! ❤
 

Havonta csak 1 alkalom!

M. Orsi

Péternél a gépsimító képzésen jártam, nagyon jó hangulatban telt az oktatás. Sok hasznos infóval és tudással lettem gazdagabb. Köszönöm a segítséget.

B. Orsi

Először jártam Péternél a “gépsimító” képzésen és teljes mértékben elégedett voltam. A hangulat szuper volt, minden eddig felmerült kérdésemre választ is kaptam. Péter abszolút jól felkészülten tartotta az órát, de azért kellő lazasággal is az oldott légkör érdekében, így nem volt az a tipikus “oktatás” érzésem. ? Szóval leendő fotósok csak ajánlani tudom őt, ha egy gyakorlat orientált képzésre vágytok. És ez még csak az első órám volt.

Sz. Szilvia

Nagyon örültem volna , ha hamarabb ráakadok , mert nagyon klassz ötlet ez a gépsimogatás . Nagyon hasznos “kérdés -válasz -kérdés -válasz “ beszélgetés közben végre választ kaptam azokra a kérdéseimre , amit eddig bátortalanul sem tettem fel . Jó dolog , hogy Péter csak rám figyelt és nem vágott értetlen arcot . Sok mindenre hívta fel a figyelmem , ami mellett azért siklottam el , mert nem tartottam fontosnak . Mindez barátságos , közvetlen hangulatban történt !
Köszönöm még egyszer ! 

K. Viktória

Türelmes, felkészült és olyan ötleteket osztott meg velem, amik segítséget nyújtanak a további fotózásaimhoz. Ajánlom mindenkinek, aki egyedileg szeretne tanulni és fejlődni!

P. Krisztina

Kezdőként kerestem fel Petit, aki nagyon türelmesen, segítőkészen állt hozzám. Minden kérdésemet többször is akár, több oldalról átrághattunk, kaptam pár nagyon hasznos tippet is a fotózás területén is, és a gépem kapcsán. Kisimítottuk a gépet! 🙂

G. Gábor

Péterhez fényképezőgép szett vásárlás ügyében fordultam, egy gyors elméleti oktatással egybekötve. Szakmailag maximálisan felkészült, minden kérdésemre türelemmel válaszolt, nagyon jó tanácsokkal látott el.
Mindenkinek bátran ajánlom ha ilyen téren szakmai segítségre szorul!

Kérdések és Válaszok

Teljesen kezdő vagyok, nem értek a fotózáshoz. Most ismerkedem a Canon EOS 600D fényképezőgépemmel, és van hozzá egy kit objektív. Ezzel is tudok majd jó fotókat csinálni? Ibolya kérdezte ekkor: 2024.05.16.

Kedves Ibolya!
Semmi gond, ha még kezdő vagy, ez az egyéni foglalkozás pont ezért lett kitalálva. Ezen a foglalkozáson mindent átbeszélünk, ami szükséges ahhoz, hogy a gépedet megfelelően tudd használni, és ne azon kelljen gondolkoznod fotózás közben, hogy "vajon mit is kell beállítanom?". Mindezt egy finom kávé mellett. Várlak szeretettel téged is.

Petyusz válaszolt ekkor: 2024.05.16. store manager
(2) (0)

Kérdezz tőlem

Kérdésedet jóváhagyást követően mindenki látni fogja, és válaszolhatnak rá.

Köszönjük kérdésedet!

A kérdést megkaptam és hamarosan válaszolok rá. Kérlek, ne küldd el újra ugyanazt a kérdést.

Hiba

Warning

Hiba történt a kérdés mentése közben. Kérjük jelezze a weboldal üzemeltetőjének. További információk:

Tudod a választ erre a kérdésre?

Köszönöm a választ!

Válaszodat megkaptam és hamarosan közzétesszem. Kérlek, ne küldd el újra ugyanazt.

Hiba

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

Érdekelhetnek még…