Összegyűjtöttem pár számomra kedves véleményt az elmúlt időszakról, amiket korábbi ügyfeleimtől kaptam pozitív visszajelzés gyanánt. Mindenkivel nagyon szerettem együtt dolgozni, és ők is velem, ezért jó megint visszaolvasni e sorokat, mert így újra élhettem (még ha csak gondolatban is) a fotózást.

Íme pár visszajelzés (a teljesség igénye nélkül):

Csaba

Kötetlen, barátságos hangulatú CV-fotózás eredményeként nagyon jó képek születtek, pedig hozott anyagból dolgoztunk! A laza atmoszférának köszönhetően még a zárkózott szupermodellek is megnyílnak! Ajánlom Mindenkinek!

Barátságos,udvarias viselkedéseddel megkönnyítetted a fotózást. Az oldott hangulatban természetes, csodás képek születtek. Profizmusod eredményeként, mint visszajáró ügyfél, most is elégedett voltam az eredménnyel. Jó szívvel ajánlom mindazoknak, akik egy igazán profi fotósorozatot szeretnének készíttetni magukról! Köszönöm Péter! 

Török Ágnes

- visszatérő ügyfél

Péterrel töltött idő csak úgy repült. Nagyon jó hangulatban telt a fotózás, a képek szuperek lettek! Köszönjük.

Dóri és Dávid

Csodás műtermi képek után amiket Péter készített, kíváncsiságom tovább nőtt. Szabadtéri fotózásra adtam a fejemet. Hosszas szervezés után, Duna partra esett a választás. Péter tanácsára, ötletére a naplemente időszakát választottuk. Kihagyhatatlan élményen vagyok túl. És a képek… mesések. Köszönöm Péter! Nagyon ajánlom mindenkinek!

Natália

Az elején kicsit aggódtam mennyire fog menni a “pózolás”, de végül minden nagyon gördülékenyen és jó hangulatban telt!
Az egész napot élveztük, egy újabb élménnyel lettünk gazdagabbak! Köszönjük Péter!

Eszter és Tomi

Pétert nyugodt szívvel ajánlom Mindenkinek. Amíg ott voltam, végig figyelt rám, azt éreztem fontos Neki ami fontos nekem.
Köszönöm Neked!

Éva

Pétert nyugodt szívvel ajánlom Mindenkinek. Amíg ott voltam, végig figyelt rám, azt éreztem fontos Neki ami fontos nekem. Köszönöm Neked!

Alexandra

Péter kedves, türelmes és nagyon udvarias. Minden elképzelhető részletre odafigyel a felkészüléskor, és a fotózás is könnyed, oldott hangulatban folyik. A műterem kellemes és jól felszerelt. Mind a munka elején, mind a munka végén van idő az áthangolódásra. Fontosnak érezhettem magam.

Márta

Péternél 10 éves házassági évfordulónk napján voltunk egy családi fotózáson. Kiváló, gyors és precíz munkája mellett egy nagyon barátságos és kedves embert ismerhettünk meg személyében. Mindezeken túl profi sminkes segítette a munkát. Ezúton is köszönjük a szuper képeket, és további sikeres munkát kívánunk!

Kriszti és a fiúk

Szeretném megköszöni a gyors, hatékony és profi munkát. A képek pont olyanok lettek, mint amilyet elképzeltem. A fotózás során adott tanácsaid nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy előnyös és jól használható képek szülessenek a nap végén.

Bálint

Köszönöm a gyönyörű, kreatív fotósorozatot, amit készítettél. Nagyon tetszett a környezet. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretne szép képeket magának, ismerősnek, barátnak, barátnőnek.

Erika

Nagyon jó fotós! Köszönöm a szép képeket neki! Igazán jól éreztem magam a fotózáson!

Adrienn

Lehetőségem volt egy második fotózásra Péterrel. Kicsit tapasztaltabban indultam neki. Ugyanolyan fantasztikus élmény volt, mint az első alkalommal. Péter ha lehet, még figyelmesebb volt. Fontos volt neki, hogy nyugodt, tökéletes környezetben,  hangulatban teljen az idő. Emberi oldal mellett a szakmaisága is fantasztikus. Elbűvölő képeket láthattam viszont, amik kihangsúlyozzák az értékeimet. Látásmódja igazán izgalmas.

Natália

- visszatérő ügyfél

Őszintén szólva, egyáltalán nem szeretem ha fotóznak. Sőt. Igazán zavarba tudok lenni tőle. De úgy gondoltam, hogy a várandóság az egy olyan esemény egy nő életében amit igenis meg kell örökíteni. Egyáltalán nem bánom, hogy a prágerfotót választottam. Sőt! Nagyon közvetlen és baráti volt a fotós, és a helyszín maga.
Úgy gondolom sikerült a végére teljesen feloldódnom. Köszönettel tartozom Petinek, a fotósnak, mert külön figyelemmel volt az irányba, hogy mi “ketten vagyunk”. Nem sürgette a munkafolyamatot, mindig figyelt ha egy pohár vízre vagy pihenésre volt szükségem. Igazán figyelmes volt. Köszönöm a szép képeket!

Kinga

Már az ajtóba kedvesen, barátságosan fogadott. Egy finom kávé mellett megbeszéltük a fotózás menetét. Milyen képeket szeretnék magamról, és utána összhangba hoztuk az Ő ötleteivel. Élveztem a közös fotózást, sokat nevettünk. Barátságos hangulat volt. Szuper képek készültek. Remélem fogunk még együtt dolgozni. Köszönöm.

Kata

Mivel ez volt az első fotózásom kicsit izgultam milyen lesz, de örülök hogy Pétert választottam, mert nagyon kedves, aranyos és segítőkész volt mindenben, és egy vidám jó hangulatú első fotózáson voltam. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Még egyszer köszönöm Péter.

Szerénke

Szombaton a JóSzaki csapatával a nehéz helyzetbe kerülő családok átmeneti otthonát (SZÉRA alapítvány) újítottuk fel és Péter felajánlotta, hogy jön velünk segíteni. Kedves, korrekt srácot ismertem meg benne, aki jószívvel ált be az ügyünk mellé. Sok-sok fotót készített a nap folyamán, amik szép emlékek lesznek, és fel tudjuk majd őket használni a kommunikációnkban is. Köszönjük!

Jószaki.hu

- jótékonysági fotózás

Céges portréfotózáshoz és rendezvényfotózáshoz kerestünk magunknak fotóst, így találtunk Péterre.
Péter árai, kedvessége, rugalmassága, türelme és profizmusa bebizonyította, hogy jó döntés volt őt választani cégünk fontos pillanatainak megörökítéséhez.

LUX Hungária

- céges portréfotózás

Vélemény írása:

Ha már fotóztunk közös projekten, kérlek írd meg nekem véleményedet pár sorban. Fontos nekem ügyfeleim visszajelzése, köszönöm szépen.

Hozzájárulok, hogy a jövőben a www.pragerfoto.hu (Práger Péter Zoltán) hírlevelet küldjön részemre akcióiról, érdekes tippekről, tanácsokról:
IgenNem

"Az űrlap elküldésével elfogadod, hogy a weboldal tulajdonosa (Práger Péter Zoltán e.v.) adataidat tárolja és kezelje saját rendszerében. Azt harmadik félnek a törvény előírásai szerint nem adja ki, csak az erre jogosult szervnek."
Adatvédelmi nyilatkozat

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-141046/2018

Kontakt

Práger Péter
E-mail: info @ pragerfoto.hu