Valentin napi kreatív fotózás

Pillanatokon belül itt van a szerelmesek ünnepe, a TI közös napotok a Valentin nap.

Mi lenne, ha idén a sablonos és unalmas csoki/étterem helyett, inkább valami igazán személyes ajándékkal lepnéd meg kedvesedet… magaddal. 🙂  Ám nem akármilyen formában, 2D-ben, hogy akkor is ott legyél virtuálisan a közelében, ha épp nem vagytok egymás mellett.

Kapcsolatotok erős, stabil és szerelemmel teli, ám néha érdemes felrázni, felturbózni, újítani, vagy épp még biztosabb alapokra helyezni, és mi lehet ennek szebb és vizuálisabb formája, mint egy kreatív fotósorozat. Legyen szó fehérneműs, vagy művészi aktról fotózásaimon mindig arra törekszem, hogy ügyfelem (vagyis Te) a lehető legjobban és felszabadultabban érezze magát, hiszen csak így érhető el a tökéletes eredmény, vagyis a szép fotók.


Díjmentes, személyes tanácsadást biztosítok neked stúdiómban.

(smink,haj,fehérnemű javaslat,mire figyelj fotózás előtt,stb.)

Egy kis AKCIÓ, ha gyorsan lecsapsz rá. Minden fotózás mellé most ajándékba kinyomtatom az összes retusált fotót 10×15 cm-es méretben, így tényleg ott lehetsz a párod mellett minden órában. (minimum 10 db retusált fotó rendelése esetén)

Cupido már tűkön ül, hogy nyilaival eljuttassa képeidet a címzetthez. 🙂

Node száz szónak is egy a vége, nézzünk pár korábbi fotót e témakörben:

aktfotózás

Itt nem állunk meg, jöjjön pár vélemény a munkámról:

Péter kedves, türelmes és nagyon udvarias. Minden elképzelhető részletre odafigyel a felkészüléskor, és a fotózás is könnyed, oldott hangulatban folyik. A műterem kellemes és jól felszerelt. Mind a munka elején, mind a munka végén van idő az áthangolódásra. Fontosnak érezhettem magam.
Márta
Glamour / fehérneműs fotózás
Már az ajtóba kedvesen, barátságosan fogadott. Egy finom kávé mellett megbeszéltük a fotózás menetét. Milyen képeket szeretnék magamról, és utána összhangba hoztuk az Ő ötleteivel. Élveztem a közös fotózást, sokat nevettünk. Barátságos hangulat volt. Szuper képek készültek. Remélem fogunk még együtt dolgozni. Köszönöm.
Katalin
Művészi aktfotózás

Korábbi ügyfél véleményeket ezen a linken olvashatsz.

Hol lesz a fotózás?

diszkréció - jó hangulat - kreatív fotók

Válassz milyen stílusban mutatnád meg magad kedvesednek, és én személyre szabott ajánlatot küldök neked, majd ezt követően telefonon vagy személyesen átbeszélünk minden fontosabb részletet (smink,haj,fehérnemű javaslat,mire figyelj fotózás előtt,stb.)

Lehet visszafogott, vagy épp extrém, nálam mind a kettő megoldható. 🙂

Ne feledd, személyes konzultációt biztosítok neked, időpont egyeztetés:

+36304932249

Egyedi elképzeléshez, egyedi ajánlat dukál. Kérj személyre szabott ajánlatot tőlem 1 perc alatt. 

Ajánlatkérés

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Az elküldött ajánlatkérésekre 2 munkanapon belül személyre szabott árat küldök.

Személyes adatok

Név: (kötelező) *

Email cím: (kötelező) *

Telefon/ Mobilszám:

Főbb szempontok

Kategória:

Retusált fotók száma (db) - minimum 5 db:

Sminkes, fodrász: Sminkest kérekFodrászt kérekMindkettőt kérekEgyiket sem kérek

Egyéb információ:

Hozzájárulok, hogy a jövőben a www.pragerfoto.hu (Práger Péter Zoltán) hírlevelet küldjön részemre akcióiról, érdekes tippekről, tanácsokról:
IgenNem

"Az űrlap elküldésével elfogadod, hogy a weboldal tulajdonosa (Práger Péter Zoltán e.v.) adataidat tárolja és kezelje saját rendszerében. Azt harmadik félnek a törvény előírásai szerint nem adja ki, csak az erre jogosult szervnek."
Adatvédelmi nyilatkozat