Új, extrém helyszín fotózáshoz

Egy nagyon jó hírt szeretnék megosztani veled.
Talán már tavaly párszor olvashattad, hogy volt lehetőség egy igazán exkluzív helyszínen (inkább egyedinek mondanám), a Csepel Művekben fotózni – engedéllyel! 
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy idén is lehetőséget kaptam itt fotózni engedéllyel, tisztán – mert a Csepel Művek magánterület és sokan nem tudják, hogy ide bizony engedély kell (még más fotósok sem), illetve 2018-tól már kibővült a helyszín egy igazán vagány, extrém csarnokkal is, amit KIZÁRÓLAG NEKEM biztosítanak a tulajdonosok, szintén engedéllyel.

Ez egy nagyon jó környezet, háttérelem lehet azon “kicsit őrült” (jó értelembe véve) ügyfeleim részére, akik imádják, szeretik, élvezik és látnak fantáziát az extrém dolgokban. Csak ízelítőként berakok ide két fotót magáról a csarnokról, hogy te is láthasd milyen vagány helyszínnel bővült a kínálat. 

Van ott az a fotel a hatalmas csarnok közepén, körülötte számtalan romos fal és már-már a szocializmust visszaidéző, de a modern korra hajazó falfirka, vagy épp finoman ki/betört ablak, ami ettől lesz más, egyedi. 

Csak képzeld oda magad, ahogy készítjük közösen a legmenőbb extrém fotósorozatot… 

Az új lehetőség arra ösztönzött, hogy (elveim ellenére, mert nem vagyok a csomagajánlatok híve, inkább személyre szabott ajánlatokat adok minden kedves ügyfelemnek)  kialakítsak két olyan különálló csomagot, amit könnyedén le tudsz foglalni.  Mindent beleraktam, amit csak tudtam és az idő engedi, de a fotózások alkalma korlátozott, így minél hamarabb érdemes megtekintened a részleteket, és időpontot foglalnod.

A teljes anyagot itt tudod elolvasni:
https://www.pragerfoto.hu/csepel-muvek-fotozas/

Természetesen kérdés esetén szívesen válaszolok neked a lenti email címen. 

Megosztásokat köszönöm.