TFCD fotózás

TFCD fotózás – jelentése Time For CD

Ez nem új keletű, de annál közkedveltebb forma a fotós piacon. A lényege az, hogy fotós és modell (illetve esetenként sminkes, fodrász és stylist) egy közös projekten dolgozik díjmentesen mindkét fél részéről. Ez akkor a leghasznosabb, ha mindketten referencia anyagot szeretnének bővíteni. Az én ügyfeleim 98%-a hölgy, így tudom azt, hogy hogyan mutassam meg a nézőknek (illetve saját magadnak) a női szépséget, miközben fotóimba mindig igyekszem belerakni valami egyedit, különlegeset, legyen az egy furcsa nézőpont, vagy utómunka során alkalmazott különféle effektek.

Fontos tudnivaló:

A fotózás általában Budapesten vagy Pest megyében szokott lenni (szabadtéri vagy műtermi az a projekttől függ). Saját alkotó műhelyem van, ahol a fotózáshoz szükséges minden technikai felszerelés adott, így a terem bérlése sem kerül semmibe. Maga a fotózás kb. 2 órás lesz, a fotózásról kötünk egy ún. TFCD szerződést. A fotósorozatból válogatást követően összesen 6 db retusált fotót adok neked, amit saját logómmal látok el (ebből 3-at te, 3-at én választok ki).
Nyers, és nem retusált fotókat sajnos nem tudom átadni, és arra kérlek téged, Te se használd fel azokat, illetve ne publikáld előzetes írásos engedélykérés nélkül (szerzői jogok), köszönöm.

… és akkor lássuk a konkrét fotózást…

***

Szeretnéd kipróbálni magad? Itt a lehetőség.

Következő TFCD fotózás részletei:

A következő fotós projektem egy szabadtéri erdős területen lenne Budapesten a Kissvábhegyen, így elsősorban budapestiek, vagy a környéken élőket keresek. Fontos, hogy hétköznapra keresek modellt, mert ekkor kevesebben vannak. 

Fontos továbbá, hogy a lentebb jelzett inspirációs fotókhoz hasonló ruhád legyen például kalap, csipkés ruha / vagy amiket ott látsz a képen valamelyik. ezt a leírásban írd meg nekem, hogy milyen ruhád van.

Témáját tekintve portré, fantázianév és egyben jelige : forest sunset , mert a terv az, hogy késő délutáni fotók fognak készülni a fákon átszűrődő sugarakkal. Jó lesz!

Pár fotó a helyszínről (mobilos fotó):

Inspiráció a Pinterestről: kattints ide

Saját referencia fotóim: Instagram 

Akit keresek: 
1 lányt keresek, 20. éves kortól, kb. 170 cm magasságú, átlagos vagy vékony testalkatú, szép arc és szemek.  

Fodrász lesz, viszont a sminket neked kell elkészíteni, ezért olyan hölgy jelentkezését várom, aki gyakorlott alkalmi smink készítésében, illetve akinek vannak szép nyári ruhái, mint az inspirációs képeken. 🙂

A kiválasztott hölgyet, akivel fotózni fogok e-mailben értesítem a részletekről.

Ezt a fotózást ne munkaként, hanem egy pár órás szórakozásként fogd fel, közös ötletelés, és kreatív fotók.

Jelentkezéseket 2018.04.30-ig várom

Köszönöm szépen a figyelmedet.

Egyéb választható témakörök stúdióban:

  • Kreatív portréfotózás (főként a fények irányításával, színfóliákkal, mintás hátterekkel,stb…)
  • Lingerie / glamour (fehérneműs) fotózás
  • Művészi akt (szintén fényjátékkal, színfóliával / fekete-fehér képekkel elsősorban)

Jelentkezem

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Kitöltése 1 perc.

Név: *
Email cím: *
Magasság* (cm):
Súly* (kg):
Kor*:
Egyéb méretek (mell-derék-csípő) csak számot írj, ebben a sorrendben*:

Milyen témakörre jelentkezel (több is megjelölhető):
Kreatív portréfotózásLingerie (fehérnemű) fotózásMűvészi akt fotózásszabadtéri fotózás


Egyéb kérdésed (max. 140 karakterig):

0


Selfie kép feltötése* (max. 1MB):Referencia kép feltötése (max. 2MB):

Hozzájárulok, hogy a jövőben a www.pragerfoto.hu (Práger Péter Zoltán e.v.) hírlevelet küldjön részemre akcióiról, érdekes tippekről, tanácsokról:
IgenNem

[wpgdprc “Az űrlap elküldésével elfogadod, hogy a weboldal tulajdonosa (Práger Péter Zoltán e.v.) adataidat tárolja és kezelje saját rendszerében. Azt harmadik félnek a törvény előírásai szerint nem adja ki, csak az erre jogosult szervnek.”]Adatvédelmi nyilatkozat