Barion Pixel

November 17. / 17% extra kedvezmény

A legszebb nap nekem… és neked is. A mai napon megint öregebb lettem 1 évvel. 🎂 Nem vagyok szomorú, sőt inkább boldog, hogy még mindig ugyan olyan lendülettel, kreativitással és örömmel készítem el képeimet, mint ezelőtt 3 -4 évvel. A fotózásokon maximálisan az ügyfelemre figyelek, kizárok minden külső zavaró tényezőt – például telefont – és csakis rád összpontosítok. Közösen ötletelünk, rögtönzünk, és ezekből néha vicces, de sok esetben igazi remekmű készül. A fotózásaim jó hangulatban telnek, a kezdeti pár perces feszkó hamar elillan, és utána koncentrálhatunk rád és a szépségedre. 

Szóval igen, öregszem, de a lelkesedésem töretlen. 😀

Néhány korábbi munkám:

Pörgesd az egérrel.

Ma én szeretnék neked kedveskedni egy limitált ajánlattal ...

Mit tartalmaz a csomag?

  • 2 óra kreatív fotózás
  • 2 óra stúdióhasználat ,senki nem fog zavarni minket
  • 2 szett saját ruhában való fotózkodást – Kérhetsz stylistot is (plusz ktg. )
  • 2 féle háttérnél fotózás (színes és mintásból is tudsz választani)
  • 10 db fotó retusálása, alap korrekcióval*
    Amit közösen választunk ki a fotózás után.
  • + 30 perces konzultáció telefonon, ahol személyre szabott tanácsokat, tippeket adok neked a tökéletes fotók eléréséhez. 

A szulinapi csomag ára csak ma:

39.900 Ft helyett 33.900 Ft

Sminkes: +10.000 Ft
Stylist 2 szett ruhával: +8.000 Ft

Az akció véget ért, ahogy a szülinapom is. Erről most sajnos lemaradtál, de jövőre újra lesz majd valami akcióm. 😉 

Addig is, kérlek nézd meg a weboldalamat, vagy kérj személyre szabott ajánlatot. 

blank

*A foglalásnál kérlek küld el a számlázási adataidat is, csak így tudom majd elküldeni a virtuális ajándékdobozt. 🙂 

Jól megközelíthető

A KreatíV. Sarok lakásstúdió, ahol a fotózás lesz a város legszebb helyén a Vörösmarty térnél található, jól megközelíthető tömegközlekedéssel - autóval érkezés esetén is van lehetőség parkolni a közeli mélygarázsokban.

Jól felszerelt stúdió

Minden szükséges felszerelés megtalálható, illetve többféle mintás háttérből, kreatív megvilágításból is választhatsz.

Ajándék tea / vagy kávé

A fotózás előtt egy finom tea / vagy kávé mellett beszéljük át a részleteket. Ez nem része a stúdió bérlésnek, grátisz, kedveskedés.

Kreatív fotók

Egyedi, személyre szabott és kreatív fotókat készítünk közösen, jó hangulatú fotózás közben, segítőkész és kedves fotóssal - én volnék, Péter. 🙂

2 kérdés-válasz, ami felmerülhet benned:

Természetesen se maga a fotózás, de maga a témakör sem hétköznapi, éppen ezért előfordulhat kezdeti botladozás, feszengés – ez így természetes, hiszen nem születünk profi modellnek, ám a pózolgatás gyorsan megtanulható – de nálam ez is benne van, vagyis fotózásaim alkalmával az első 15 percet erre szánom, hogy jobban feloldódj, átadd magad a fotózásnak. Közben 1-2 poént is igyekszem ellőni, néha sikerrel. 🙂 

Szóval ne állásinterjúként fogd fel a fotózást, hanem egy jó szórakozásnak, kalandnak, kreatív munkának, amiben közösen készítjük el a legcsodálatosabb fotókat rólad. 

Nem, nem lesz ott rajtunk kívül senki, ami neked könnyebbség, hiszen nincs plusz kíváncsiskodó szempár, így még gyorsabban rá tudsz hangolódni a fotózásra. 

Gyakran kérdezik tőlem, hogy hozhatják e a párjukat. Erre finoman azt a választ szoktam adni, hogy azért nem javaslom, mert akkor a modell, vagyis Te megint csak nem tudsz ellazulni, mert arra figyelsz, hogy mit mond a párod, vagy ha nem is mond semmit, pusztán a jelenlétével zavar téged és engem egyaránt. 🙂 

Hol lesz a fotózás?

A tökéletes és vonzó képekhez elengedhetetlen a jó felszerelés, a nyugodt körülmények és a diszkréció. Minden fotózás előtt egy finom tea vagy kávé mellett átbeszéljük a részleteket / tippeket adok neked például, hogy milyen pózokat érdemes használni, és így rá tudunk hangolódni a fotózásra is. 
A város legszebb helyén, a Vörösmarty térnél található a KreatíV. Sarok fotóstúdióm. 

*Alap korrekció: (fehéregyensúly, kontraszt, szaturáció, élesség, vágás). 
Az árváltoztatás jogát fenntartom. A tájékoztatás nem teljes körű. Az akciós ajánlat legkésőbb 2021.01.05 -ig használható fel.

Az akció és az összes vele kapcsolatos ajánlat és bónusz ajándék kizárólag a mai napon 2020.11.17-én leadott foglalások esetén érvényes. Az más személynek át nem ruházható, és készpénzre nem váltható. 

Válassz egyet az elérhető kuponokból.