Kreatív fotósorozat magadról - párodnak karácsonyra

vonzó – sexi – magabiztos és személyes

Még van egy kis idő, de már rohamosan közeleg az év legszebb ünnepe, a karácsony. Biztosan gondolkoztál már azon, hogy idén valami újjal, valami személyessel kellene meglepned a párodat/férjedet a szeretet ünnepén. 

Mi is lehetne szebb ajándék, mint egy sexi, egyedi fotósorozat magadról, úgy ahogy még sosem látott ezelőtt téged a kedvesed, de azért titkon már régóta szeretne ilyen képeket rólad.

Ez egy olyan ajándék, ami kicsit merész, de egyben nőies is, ami megmutatja a benned rejlő, de eddig még felszínre nem került érzéseidet/vágyaidat, kíváncsiságodat az egész témakör iránt, és mindezt pár szép fotón keresztül bemutatva, mint például a következő képek:

beszéljük meg közösen milyen fotókat szeretnél!

Foglalj és személyre szabott tanácsadást is kapsz tőlem.

Kattints a képre a nagyobb mérethez.

Kreatív 1 lámpás világítás

Csupán egyetlen vakuval dolgozom, így biztosítva, hogy a fény azt mutassa meg nekünk, amit mi szeretnénk. 
Glamour – fehérnemű / művészi akt / portré és beauty témakörökben.

Miért Velem fotózz?

A Nevem Práger Péter. Okleveles alkotó fotósként igyekszem minden pillanatot, mozdulatot, érzést, és arckifejezést úgy átadni a nézőnek – vagyis neked, hogy az valami pluszt adjon, a megszokottól legyen eltérő, és ezáltal a sablonoktól mentes, vagyis EGYEDI. Legyen szó portréról, vagy épületfotóról, minden helyzetben és témában meg kell találni a kreatív elemeket, hiszen az ember vizuális lény, ennél fogva igényünk van a szépre és a különleges tartalmakra.  

Bizonyára már korábban megfogalmazódott benned, hogy “de jó lenne egy szép és kreatív fotósorozat rólam, de nem vagyok fotogén, nem nekem való…” Ugye ismerősek ezek a sorok. Szeretnélek megnyugtatni, hogy ügyfeleim zöme ezzel a rossz és negatív mondattal kezdik el a bemutatkozást, ami betudható az önbizalom hiányának, hiszen ha magabiztos vagy ezek a szavak eszedbe sem jutnak. És milyen más terület lenne a legalkalmasabb arra, hogy önbizalmadat erősítsük, mint a fotózás. A legjobb és leghasznosabb dolog, hiszen itt elengedheted a fantáziádat, és kiélheted kreativitásodat. Nálam nincs tabu téma. 

Az sem baj, ha annyira még nem tudod mit is szeretnél, közösen kitaláljuk, egy díjmentes, online tanácsadás keretein belül

Mindent átbeszélünk fotóstúdiómban egy finom tea mellett, és kérdéseidre azonnal választ is kapsz.

"Barátságos,udvarias viselkedéseddel megkönnyítetted a fotózást. Az oldott hangulatban természetes, csodás képek születtek. Profizmusod eredményeként, mint visszajáró ügyfél, most is elégedett voltam az eredménnyel. Jó szívvel ajánlom mindazoknak, akik egy igazán profi fotósorozatot szeretnének készíttetni magukról! Köszönöm Péter!"
Ágnes
visszatérő ügyfél
"Péter kedves, türelmes és nagyon udvarias. Minden elképzelhető részletre odafigyel a felkészüléskor, és a fotózás is könnyed, oldott hangulatban folyik. A műterem kellemes és jól felszerelt. Mind a munka elején, mind a munka végén van idő az áthangolódásra. Fontosnak érezhettem magam."
Márta
visszatérő ügyfél
"Már az ajtóba kedvesen, barátságosan fogadott. Egy finom kávé mellett megbeszéltük a fotózás menetét. Milyen képeket szeretnék magamról, és utána összhangba hoztuk az Ő ötleteivel. Élveztem a közös fotózást, sokat nevettünk. Barátságos hangulat volt. Szuper képek készültek. Remélem fogunk még együtt dolgozni. Köszönöm."
Kata

xtra ajándékok minden héten a csomag mellé

foglald le az időpontot még ma!

Szabad időpontok

Már csak 2 hely maradt!

1. / 2.

December

Ajándékkártyaként is adható

Ha nincs ötleted, hogy mit adj legjobb barátnődnek ez egy remek ajándék lehet neki. 
Az e-mailben tüntesd fel, hogy “ajándékkártya”.
Beváltható: 2019.01.30-ig.

***

Előre utalással a teljes összeg 30%-a fizetendő, illetve a visszaigazoló emailt követően válik véglegessé a foglalás. Kérlek figyeld a levelező fiókodat.

*Az ár bruttóban értendő, ÁFA visszaigénylésre nem jogosít alanyi adómentesség okán (kisadózó).
Az árváltoztatás jogát fenntartom! Az árajánlat a továbbiak ismeretében, illetve annak módosítása esetén változhat.
Az ár a fodrászt,sminkest nem tartalmazza.
A háttér koszolódása esetén +2.000 Ft / m összeget számolok fel.
Nyers (nem szerkesztett) fotókat külön költség ellenében tudom biztosítani.

Kontakt
Práger Péter
+36 30 49 322 49

info@pragerfoto.hu