Egy exkluzív helyszín, ha szereted a különleges és egyedi fotókat.

A 2017-es szezon véget ért. Idén ismét lesz lehetőség ezen az exkluzív helyen fotózni.

Hamarosan találkozunk. 🙂


Magát a Csepel Műveket nem kell bemutatnom. Ez egy hatalmas iparterület, megannyi “vadregényes” :O kis utcával, romos épületekkel, egyedi néhol még macskaköves utcákkal. Remek háttér lehet például egy portréfotónak (színes kalap egy szoknyával), vagy akár egy kreatív jegyes fotónak (ahol a fekete / fehér kontraszt csodás összhatást kelt). Ha szereted az ilyen jellegű már-már streetfotóhoz hasonlító háttérelemeket, akkor ezt az ajánlatomat imádni fogod.

Ízelítőként pár korábbi fotóm a Csepel Művekből:

A Csepel Művek magánterület, ami azt jelenti, hogy a fotózás engedélyhez kötött. Hosszas egyeztetést követően korlátozott számban, de lehetőséget kaptam itt fotózni.  Mindössze 6 alkalomra (6 fő részére) biztosított a helyszín, hétvégi napokon, amikor se minket nem zavarnak, se mi az ott dolgozókat. 


➡ “A fotózás egy nagy kihívásokkal teli kaland, melyben az ember szinte bárkivé alakulhat és a fotók által örök emlék marad. Sminkes, fodrász segítségével, pár számomra különlegesebb ruhadarabbal, izgalmas helyszínen utazhattam saját magamban. Ezt az utazást Péter örökítette meg fantasztikus, egyedi módon. Teljesen ráhangolódott a kissé elvont témára amit választottam. Hátterek kiválasztásával, pózok terén adott tanácsaival remek sorozatot csináltunk.
Bátorítok mindenkit aki kíváncsi egy másik arcára, vagy csak szeretné megörökíteni jelenlegi önmagát, Péterrel alkosson valami izgalmasat 🙂 Anna

Miért pont a Csepel Művek?

✏ A legjobb választás:

  • kreatív jegyes fotózáshoz
  • kreatív portréfotózáshoz
  • páros fotózáshoz
  • vagy akár autók fotózásához is

✏ Miért engem válassz?

  • egy egyedi fotósorozat készül rólad, amit közösen alkotunk meg, hogy az valóban olyan legyen, amit magadénak érzel, amit büszkén mutatsz majd ismerősöknek, barátoknak
  • nagyon jó fotózást ígérhetek, mindenféle feszengés nélkül
  • díjmentes konzultációt biztosítok a fotózás előtt (telefonon), akár saját tanácsokkal
  • több éves szakmai gyakorlattal rendelkezem portréfotózás terén
  • elégedett ügyfelek (95%-ban hölgyek)

“Az elején kicsit aggódtam mennyire fog menni a “pózolás”, de végül minden nagyon gördülékenyen és jó hangulatban telt! Az egész napot élveztük, egy újabb élménnyel lettünk gazdagabbak! Köszönjük Péter!
Eszter és Tomi”


XXX

Foglald le gyorsan.

CSEPEL MŰVEK FOTÓZÁS IDŐPONT FOGLALÁS

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Kitöltése 1 perc.

Személyes adatok

Neved: (kötelező) *

Email címed: (kötelező) *

Telefonszámod: (kötelező) *

Egyéb információ:
Kérlek itt add meg a további információkat, mint például egyedül jössz vagy pároddal közös képet szeretnél, melyik hétvégi nap lenne alkalmas neked, délelőtt vagy délután jönnél, stb…

Elfogadom és hozzájárulok, hogy a fotós és a helyszínt biztosító tulajdonos 5 db retusált fotót felhasználhat a fotósorozatból. A tulajdonos adminisztrációs céllal, míg a fotós referencia anyagának bővítése céljából (saját weboldalán, közösségi oldalain, esetleg reklámanyagában / előre egyeztetve) használja fel ezeket a képeket. A foglalás ezek elfogadásával érvényes.

A foglalás csak az általam visszaigazolt e-mail után végleges!