Business portré fotózás

Business Portré fotózás

Vissza a főoldalra

Mit jelent pontosan a business portré (vagy céges portré) kifejezés?

Egy olyan egyedi és személyre szabott fotósorozatot, ami mellőzi a sokak által ismert igazolványkép készítő boxok (bevásárlóközpontokban) gyenge és értékelhetetlen minőségét. Ott csak leülsz egy székre és egyféleképpen elkészíti a gép a képeket, miközben körülötted nyüzsögnek az emberek. Ez azon túl, hogy zavaró, nem is adja vissza a kellő profizmust, amit egy új állás, vagy magasabb pozíció megpályázásához elengedhetetlen. Fontos, hogy a CV-be vagy a LinkeIn oldalra kerülő fotó magabiztosságot, és kiegyensúlyozottságot sugározzon, bizalmat keltsen a HR-es kollégában, aki azt elsőre megpillantja.

Miben kapsz többet ha hozzám jössz, mintha a boxot választod?

  • személyre szabott fotósorozatot, ami a te igényeidhez igazodik
  • kreatív, igényes és szép fotókat, ami vállalható és büszkén mutogatható bárkinek, még cégvezetőknek is. A fotókat bárhol fel tudod használni pl. CV-ben, Facebookon, LinkedIn és egyéb közösségi oldalon.
  • nyugodt körülményeket a fotózáshoz
  • díjmentes konzultációt a fotózást megelőzően
  • ajándék teát
  • átöltözési lehetőséget, így akár többféle ruhában is van lehetőség fotókat készíteni
  • segítőkész fotóst, aki segít minden fotózással kapcsolatos kérdésben

További információ: http://www.pragerfoto.hu/busienss-portre/  Néhány korábbi ügyfelem véleménye:“Köszönöm a magas szintű szakmai hozzáállásodat, a profizmust, ami megnyilvánul például abban, hogy oldott légkört teremtesz, amikor az “alany” ellazul és a legjobb formáját mutatja, és szerintem a te csodás fotóidnak ez az egyik titka… Liza” “Péter kedves, türelmes és nagyon udvarias. Minden elképzelhető részletre odafigyel a felkészüléskor, és a fotózás is könnyed, oldott hangulatban folyik. A műterem kellemes és jól felszerelt. Mind a munka elején, mind a munka végén van idő az áthangolódásra. Fontosnak érezhettem magam. – Márta” 

Kontakt

Práger Péter
E-mail: info @ pragerfoto.hu