Pragerfoto - kreatív fotózás

Add magad ajándékba - karácsonyra 🎄

Kreatív portré, glamour, fehérneműs, művészi akt fotózás

Akár ilyen szép fotókat is készíthetünk rólad

Kattints a képre a nagyobb mérethez.

Lepd meg párodat  egy olyan fotósorozattal, amire még álmában sem gondolt. Legyen egyedi, de egyben személyes is, de ne legyen sablonos és unalmas. Ebben segítek neked. Díjmentes, akár személyes  tanácsadással, így még a fotózás előtt megismerheted a munkáimat és a helyszínt.

Erre számíts, ha jössz fotózni

Jól megközelíthető

A KreatíV. sarok fotóstúdió, ahol a fotózás lesz a város legszebb helyén a Vörösmarty térnél található, jól megközelíthető tömegközlekedéssel.

Jól felszerelt stúdió

Minden szükséges felszerelés megtalálható, illetve többféle mintás háttérből, kreatív megvilágításból is választhatsz.

Ajándék tea / vagy kávé

A fotózás előtt egy finom tea / vagy kávé mellett beszéljük át a részleteket.

Kreatív fotók

Egyedi, személyre szabott és kreatív fotókat készítünk közösen, jó hangulatú fotózás közben, segítőkész és kedves fotóssal. 🙂

Személyre szabott tippek

Csak olyan képek készülnek majd rólad, amit magadénak érzel, ami csak rád jellemző, éppen ezért egy díjmentes konzultáció keretein belül átbeszéljük, hogy hozzád milyen fotók illenek a leginkább.

3 kérdés, amiket általában megkérdeznek tőlem

Igen végül is érthető a kérdés és az aggodalom. Teljesen megértem, de én mint fotós biztosíthatlak róla, hogy semmi “olyan” nem lesz. Sokan kapcsolják össze az aktfotózást a szerelmi légyottal, de meg szeretnélek nyugtatni még egyszer, hogy nekem elsősorban az a célom, hogy Te, magadról a legszebb fotókat láthasd viszont, azokat, amire azt mondod majd, hogy “hűha ilyen is tudok lenni?”

Nos, ehhez viszont elengedhetetlen a jó hangulat, a feszengés mentes légkör, és természetesen a diszkréció is, ami szerencsére nálam mind megvan. 🙂 

Természetesen se maga a fotózás, de pláne maga a témakör se hétköznapi, éppen ezért előfordulhat kezdeti botladozás, feszengés – ez így természetes, hiszen nem születünk profi modellnek, de a pózolgatás gyorsan megtanulható (többek között a díjmentesen letölthető 5+1 tipp a tökéletes fotóhoz e-bookomból) – de nálam ez is benne van, vagyis fotózásaim alkalmával az első 15 percet erre szánom, hogy jobban feloldódj, átadd magad a fotózásnak. Közben 1-2 poént is igyekszem ellőni, néha sikerrel. 🙂 

Szóval ne állásinterjúként fogd fel a fotózást, hanem egy jó szórakozásnak, kalandnak, kreatív munkának, amiben közösen készítjük el a legcsodálatosabb fotókat rólad. 

Nem, nem lesz ott rajtunk kívül senki, ami neked könnyebbség, hiszen nincs plusz kíváncsiskodó szempár, így még gyorsabban rá tudsz hangolódni a fotózásra. 

Gyakran kérdezik tőlem, hogy hozhatják e a párjukat. Erre finoman azt a választ szoktam adni, hogy azért nem javaslom, mert akkor a modell, vagyis Te megint csak nem tudsz ellazulni, mert arra figyelsz, hogy mit mond a párod, vagy ha nem is mond semmit, pusztán a jelenlétével zavar téged és engem egyaránt. 🙂 

Akik már jártak nálam

Péter kedves, türelmes és nagyon udvarias. Minden elképzelhető részletre odafigyel a felkészüléskor, és a fotózás is könnyed, oldott hangulatban folyik. A műterem kellemes és jól felszerelt. Mind a munka elején, mind a munka végén van idő az áthangolódásra. Fontosnak érezhettem magam.
Márta
glamour/fehérnemű fotózás
Már az ajtóba kedvesen, barátságosan fogadott. Egy finom kávé mellett megbeszéltük a fotózás menetét. Milyen képeket szeretnék magamról, és utána összhangba hoztuk az Ő ötleteivel. Élveztem a közös fotózást, sokat nevettünk. Barátságos hangulat volt. Szuper képek készültek. Remélem fogunk még együtt dolgozni. Köszönöm. mattis, pulvinar dapibus leo"
Kata
művészi aktfotózás

További visszajelzéseket ezen a linken olvashatsz.

Hol lesz a fotózás?

A tökéletes és vonzó képekhez elengedhetetlen a jó felszerelés, a nyugodt körülmények és a diszkréció. Minden fotózás előtt egy finom tea vagy kávé mellett átbeszéljük a részleteket / tippeket adok neked például, hogy milyen pózokat érdemes használni, és így rá tudunk hangolódni a fotózásra is.

A város legszebb helyén, a Vörösmarty térnél található a KreatíV. Sarok fotóstúdió. 

A fehér-szürke-fekete háttereken kívül mintás háttereim közül is kedvedre választhatsz, így még egyedibb lesz a fotósorozat.

📸 MÁR CSAK 1 LÉPÉSRE VAGY ATTÓL, HOGY KAPCSOLATBA LÉPJ VELEM.

Gyors ajánlatkérés 1 perc alatt

Mivel minden igény egyedi, így nincsenek csomagáraim, ezzel is biztosítva neked a személyre szabott ajánlatot.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Az elküldött ajánlatkérésekre 2 munkanapon belül személyre szabott árat küldök.

Személyes adatok

Név: (kötelező) *

Email cím: (kötelező) *

Telefon/ Mobilszám:

Főbb szempontok

Kategória:

Retusált fotók száma (db) – minimum 5 db:

Sminkes, fodrász: Sminkest kérekFodrászt kérekMindkettőt kérekEgyiket sem kérek

Egyéb információ:

Hozzájárulok, hogy a jövőben a www.pragerfoto.hu (Práger Péter Zoltán) hírlevelet küldjön részemre akcióiról, érdekes tippekről, tanácsokról:
IgenNem

“Az űrlap elküldésével elfogadod, hogy a weboldal tulajdonosa (Práger Péter Zoltán e.v.) adataidat tárolja és kezelje saját rendszerében. Azt harmadik félnek a törvény előírásai szerint nem adja ki, csak az erre jogosult szervnek.”
Adatvédelmi nyilatkozat