Miért blogolok?

Kis kihagyás után újra kezdem a blog írást.

Tulajdonképpen miért is írunk blogot?

Sokaknak unaloműzés, valakinek a belső érzéseinek felszínre hozása, és megint másoknak pénzszerzésre használható felület. Kétségtelen, hogy hasznos, és jó – ha a megfelelő módon használjuk, de akkor rögtön jöhet benned a kérdés – jogosan -, hogy egy fotós minek blogol? Más nevében nem tudok nyilatkozni, csupán a magam nevében.

Én azért kezdtem újra, mert szeretek írni, szeretek kommunikálni az emberekkel – és ezért is szeretnek velem együtt dolgozni  – közvetlen vagyok és szeretem azt is, ha követőim, akik időt szánnak rám tudják, hogy mi történik velem, sőt ha úgy adódik akár el is lehet velem beszélgetni az élet nagy kérdéseiről.

Sokféle kérdéssel keresnek fel és mindig igyekszem a lehető legjobb megoldást találni az egyénnek, és kerülni a sablonos helyzeteket legyen szó árakról, vagy szolgáltatásról. Többek között ezért sincsenek csomagáraim (kivéve a karácsonyi időszakot), mert minden igény egyedi, ennél fogva ajánlataim is személyre szabottak.

Szóval ezért írok, hogy Te, aki most is olvasod e sorokat lásd, hogy én (Práger Péter fotós) miként töltöm napjaimat, és hogyan segítek neked álmaid fotósorozatának elkészítésében.

Szép napot kívánok!

Péter

Vélemény, hozzászólás?

help-hint.png

5+1 hasznos tipp a tökéletes portréhoz

Kérd ingyenes e-bookomat.

➡ Kattints ide a letöltéshez
 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.