📸🎄 Hasznos tippek karácsonyra 02:

Előző bejegyzésemben azt taglaltam, hogy milyen fontos, hogy a megfelelő fotóst válaszd ki, ami nem könnyű akkor, amikor minden második ajánlat karácsonyi fotózás.

Tény és való, hogy egy JÓ fotósorozat évekig - meg merem kockáztatni, hogy évtizedekig - sok örömöt szerezhet nektek, vagy akit megajándékoztok ezzel a csodás ajándékkal. Egy pillanat megörökítése, ami valószínűleg soha nem fog ugyan úgy visszaköszönni sehol máshol, legyen szó páros fotózásról, gyerekfotózásról, vagy akár egy önportréról, amit magadról adsz párodnak. Éppen ezért bár most az év legszebb ünnepe jön - amit én is nagyon várok már 🕠 -, de mielőtt elkezditek a fotózást gondoljátok végig, hogy ami készülni fog kép rólad / rólatok (teszem azt karácsonyi díszlettel 🎄) ugyan olyan izgalmas és magával ragadó lesz-e, ha előveszitek májusban, vagy a nyár közepén?

Ezek a hátterek szezonálisak, csak a karácsonyra jellemző hangulatot hordoznak magukkal, ami mesés és káprázatos ezen időszakban, de nem biztos, hogy az év többi időszakában is át tudod úgy érezni a hangulatát, mint most.
Ezeknek a képeknek pont az az egyedisége, hogy most a karácsonyfa előtt készülnek, emléket, érzelmet kapcsolsz hozzá, érzed a bejgli illatát - ami nincs is ott  - és hallod a karácsonyi dalokat a füledben.

Ezek mind nagyon szép pillanatokat idézhetnek fel benned és akivel nézed például a fotóalbumot, viszont gondolj bele, hogy egy kreatív, egyedi és csak rád jellemző fotósorozattal, ahol oda irányítjuk a fényt, ahova mi szeretnénk, úgy variáljuk a fényeket, ahogy mi szeretnénk, úgy pózolsz, ahogy Te szeretnél, úgy dobod a puszikat a kamerának, ahogy Te szeretnéd, úgy kacsintasz, ahogy csak Te tudsz , na ugye mennyivel egyedibb, lazább képet ad az egész sorozatnak?!

Ha személyre szabott ajánlatot szeretnél kérni egyedi elképzelésedhez, kérlek keress fel üzenetben. Kérdezz bátran. 

****
 Kövesd munkáimat egyéb felületeken is:
Instagram: https://www.instagram.com/pragerfoto/
Web: www.pragerfoto.hu

Kontakt

Práger Péter 
E-mail: info @pragerfoto.hu