Pragerfoto - kreatív fotózás

Céges portréfotó
weboldalra, önéletrajzhoz, közösségi oldalakra gyorsan és kreatívan.

Most 3 féle személyre szabott lehetőséget kínálok.

Ön melyiket választaná ezek közül?

Egy új pozíció elnyerése nem könnyű feladat, és nagyon sok “versenytárssal” kell megküzdenie, éppen ezért az egyik legfontosabb része ennek, hogy legyen egy nagyon szép, vonzó és önbizalmat/ magabiztosságot sugárzó fotónk. A HR-esek (mert a cégek többségénél őket kell megnyerni), amikor kezükbe vesznek egy önéletrajzot 99%-ban elsőként a képet nézik meg, hiszen minden ember vizuális, így fontos, hogy az első benyomás olyannyira pozitív legyen, hogy tovább olvassák az önéletrajzunkat. Ha ezt sikerült elérnünk a képpel, akkor már az első akadályon túl is léptünk, és jó eséllyel várhatjuk (amennyiben a CV többi része is kellően impozáns) a visszahívást.

Manapság már nagyon könnyű fotókat készíteni, akár egy mobiltelefonnal is. Ez sok esetben elég is lehet, de ha egyediséget és jó minőséget szeretnénk elengedhetetlen egy külső szemlélő (fotós), aki másképp látja önt, személyiségét, és szakmai tapasztalatával tud hozzáadni valami pluszt. 

Éppen ezért leendő ügyfeleimnek díjmentes konzultációt biztosítok, ahol tippeket, ötleteket is megosztok annak érdekében, hogy valóban olyan képek készüljenek, amilyet szeretne, vagy elgondolt.

Egy cég számára fontos, hogy munkatársairól olyan képeket mutasson (weboldalon, prospektusban), ami tükrözi annak profizmusát, szakértelmét az adott területen. Emiatt elengedhetetlen az egységes arculat, a pozitív kisugárzás és a jókedv képeken történő átadása. Most akár az Önök vállalkozásának is van lehetősége kipróbálni a business portréfotózást. Profi eszközökkel és szaktudással biztosítom a fotózást stúdiómban, vagy akár kiszállással mini mobil stúdióm segítségével.

Néhány korábbi céges, kreatív portréfotó

Kattintson a képre a nagyobb mérethez.

Mini csomag
10.000 Ft
Eredeti ár: 16.000 Ft*
Ha gyorsan kell pár fotó.
30 perc műterem bérlés, háttér használat és fotózás, majd retusálás
3 db fotó digitális feldolgozása (alap korrekció)
1-2 szett ruha fotózása (saját)
Ajándék kávé / vagy tea a fotózás előtt, ahol átbeszéljük a részleteket
Időpontot foglalok
Normál csomag
20.000 Ft
Eredeti ár: 29.000 Ft*
Ha fontos a profi megjelenés.
1 óra műterem bérlés, háttér használat és fotózás, majd retusálás
5 +1 db fotó digitális feldolgozása (alap korrekció)
3 szett ruha fotózása (saját)
Ajándék kávé / vagy tea a fotózás előtt, ahol átbeszéljük a részleteket
Időpontot foglalok

FONTOS, hogy időpont foglalásnál minimum 24 órával előbb jelezze fotózási szándékát.
Aznapra sajnos nincs lehetőség bejelentkezésre.

*Az ár bruttóban értendő, ÁFA visszaigénylésre nem jogosít alanyi adómentesség okán (kisadózó). 
Az árváltoztatás jogát fenntartom! Az árajánlat a továbbiak ismeretében, illetve annak módosítása esetén változhat.

Az ár a sminkest, fodrászt és a nyomtatást nem tartalmazza.
Hölgyeknek 1 alkalmi smink (erősebb hatás) + 8.000 Ft 
Utánrendelési lehetőség is van igen kedvező áron. 

A háttér elhasználódása esetén +2.000 Ft / m összeget számolok fel. 

Az akció 2018. február 11-ig érvényes.

Hol lesz a fotózás?

A fotóstúdió a város legszebb helyén a Vörösmarty téren található. Tökéletesen felszerelt, többféle háttérrel, és átöltözési lehetőséggel. 

Minden fotózás előtt egy finom tea vagy kávé mellett átbeszéljük a részleteket / tippeket adok például, hogy milyen pózokat érdemes használni, és így rá tudunk hangolódni a fotózásra is.

A fehér-szürke-fekete háttereken kívül mintás háttereim közül is kedvére  választhat, így még egyedibb lesz a fotósorozat.

Korábbi Ügyfeleim véleménye:

📝 "Köszönöm a magas szintű szakmai hozzáállásodat, a profizmust, ami megnyilvánul például abban, hogy oldott légkört teremtesz, amikor az "alany" ellazul és a legjobb formáját mutatja, és szerintem a te csodás fotóidnak ez az egyik titka."
Liza
📝  "Köszönöm a gyönyörű, kreatív fotósorozatot, amit készítettél. Nagyon tetszett a környezet. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretne szép képeket magának, ismerősnek, barátnak, barátnőnek."
Erika
📝  "Céges portréfotózáshoz és rendezvényfotózáshoz kerestünk magunknak fotóst, így találtunk Péterre. Péter árai, kedvessége, rugalmassága, türelme és profizmusa bebizonyította, hogy jó döntés volt őt választani cégünk fontos pillanatainak megörökítéséhez."
Lux Hungária Kft.

Korábbi céges ügyfeleim (a teljesség igénye nélkül):