Céges portréfotó weboldalra, önéletrajzhoz, közösségi oldalakra gyorsan és kreatívan.

A város legszebb helyén a Vörösmarty térnél, vagy kiszállással, akár az ön irodájában.

Bemutatkozás

A nevem Práger Péter, alkotó fotográfusként dolgozom. Főként portréfotókat, céges portrékat, és kreatív fotókat szeretek készíteni, de minden olyan témát szívesen fotózom, ami szívemnek kedves, és van benne kreativitás, egyediség, és valami plusz. 

Hogy mi számomra a fotózás?
Élmény, szerelem, szórakozás, és kreatív hobbi (nem munka, mert szeretem csinálni). Ügyfeleimet bevonom a fotózásba, közösen találjuk ki azt, hogy milyen képek legyenek és nem a saját ötleteimet erőltetve készítjük el a fotósorozatot, hiszen az a fontos, hogy az ügyfél elégedett és boldog legyen, ha ránéz a fotóra.

Most 3 féle személyre szabott lehetőséget kínálok.

Ön melyiket választaná ezek közül?

Új állást szeretne megpályázni

Egy új pozíció elnyerése nem könnyű feladat, és nagyon sok "versenytárssal" kell megküzdenie, éppen ezért az egyik legfontosabb része ennek, hogy legyen egy nagyon szép, vonzó és önbizalmat/ magabiztosságot sugárzó fotónk. A HR-esek (mert a cégek többségénél őket kell megnyerni), amikor kezükbe vesznek egy önéletrajzot 99%-ban elsőként a képet nézik meg, hiszen minden ember vizuális, így fontos, hogy az első benyomás olyannyira pozitív legyen, hogy tovább olvassák az önéletrajzunkat. Ha ezt sikerült elérnünk a képpel, akkor már az első akadályon túl is léptünk, és jó eséllyel várhatjuk (amennyiben a CV többi része is kellően impozáns) a visszahívást.

Frissítené régi képeit

Manapság már nagyon könnyű fotókat készíteni, akár egy mobiltelefonnal is. Ez sok esetben elég is lehet, de ha egyediséget és jó minőséget szeretnénk elengedhetetlen egy külső szemlélő (fotós), aki másképp látja önt, személyiségét, és szakmai tapasztalatával tud hozzáadni valami pluszt. 

Éppen ezért leendő ügyfeleimnek díjmentes konzultációt biztosítok, ahol tippeket, ötleteket is megosztok annak érdekében, hogy valóban olyan képek készüljenek, amilyet szeretne, vagy elgondolt.

Céges weboldalra kell kreatív fotó

Egy cég számára fontos, hogy munkatársairól olyan képeket mutasson (weboldalon, prospektusban), ami tükrözi annak profizmusát, szakértelmét az adott területen. Emiatt elengedhetetlen az egységes arculat, a pozitív kisugárzás és a jókedv képeken történő átadása. Most akár az Önök vállalkozásának is van lehetősége kipróbálni a business portréfotózást. Profi eszközökkel és szaktudással biztosítom a fotózást stúdiómban, vagy akár kiszállással mini mobil stúdióm segítségével.

Néhány korábbi céges, kreatív portréfotó

Hol lesz a fotózás?

A fotóstúdió a város legszebb helyén a Vörösmarty téren található. Tökéletesen felszerelt, többféle háttérrel, és átöltözési lehetőséggel. 

Ügyfeleim véleménye:

📝 "Köszönöm a magas szintű szakmai hozzáállásodat, a profizmust, ami megnyilvánul például abban, hogy oldott légkört teremtesz, amikor az "alany" ellazul és a legjobb formáját mutatja, és szerintem a te csodás fotóidnak ez az egyik titka."
Liza
📝  "Köszönöm a gyönyörű, kreatív fotósorozatot, amit készítettél. Nagyon tetszett a környezet. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretne szép képeket magának, ismerősnek, barátnak, barátnőnek."
Erika
📝  "Céges portréfotózáshoz és rendezvényfotózáshoz kerestünk magunknak fotóst, így találtunk Péterre. Péter árai, kedvessége, rugalmassága, türelme és profizmusa bebizonyította, hogy jó döntés volt őt választani cégünk fontos pillanatainak megörökítéséhez."
Lux Hungária Kft.
Tapasztalat
közel 10 éves szakmai tapasztalat fotózás és retusálás terén
Ügyfelek
számos elégedett és visszatérő ügyfél
Környezet
nyugodt környezet, jól felszerelt stúdió

Mennyibe kerül?

10.000 Ft kedvezmény 

Őszi - téli akcióm keretében most 29.000 Ft helyett mindössze 19.000 Ft-ért elkészítem üzleti portréfotó sorozatát.

Ez a fotósorozat jól használható CV-hez, LinkedIn oldalra, közösségi oldalakra, vagy akár saját céges weboldalra egyaránt. 

Mit tartalmaz az ár:

  • 1 óra műterem bérlést, háttérhasználatot  és fotózást

  • 4 +1 db fotó digitális feldolgozását (alap korrekciót)

  • átöltözési lehetőség van, így akár többféle ruhában is lehet képeket készíteni

  • díjmentes és személyre szabott tippeket, tanácsokat, hogy tényleg egy egyedi fotósorozat készülhessen

  • ajándék kávét / vagy teát a fotózás előtt, ahol átbeszéljük a részleteket

 

Az ár a sminkest, fodrászt és a nyomtatást nem tartalmazza.

Utánrendelési lehetőség is van igen kedvező áron. 

Az akció 2017.11.19-ig érvényes.

Korábbi céges ügyfeleim (a teljesség igénye nélkül):