művészi aktfotózás, félakt fotózás, glamour, és fehérneműs fotózás

Kreatív - vonzó - nőies képek rólad egy fotós szemével.

Általában a következő 3 kérdést szokták feltenni nekem a hölgyek fotózás előtt:

Nagyon szeretnék ilyen kreatív fotókat, de félek levetkőzni egy férfi előtt...

Igen végül is érthető a kérdés és az aggodalom. Teljesen megértem, de én mint fotós biztosíthatlak róla, hogy semmi "olyan" nem lesz. Sokan kapcsolják össze az aktfotózást a szerelmi légyottal, de meg szeretnélek nyugtatni még egyszer, hogy nekem elsősorban az a célom, hogy Te, magadról a legszebb fotókat láthasd viszont, azokat, amire azt mondod majd, hogy "hűha ilyen is tudok lenni?"

Nos, ehhez viszont elengedhetetlen a jó hangulat, a feszengés mentes légkör, és természetesen a diszkréció is, ami szerencsére nálam mind megvan. 🙂 

Ügyetlenkedni fogok és nem lesznek jók a képek...

Természetesen se maga a fotózás, de pláne maga a témakör se hétköznapi, éppen ezért előfordulhat kezdeti botladozás, feszengés - ez így természetes, hiszen nem születünk profi modellnek, de a pózolgatás gyorsan megtanulható (többek között a díjmentesen letölthető 5+1 tipp a tökéletes fotóhoz e-bookomból) - de nálam ez is benne van, vagyis fotózásaim alkalmával az első 15 percet erre szánom, hogy jobban feloldódj, átadd magad a fotózásnak. Közben 1-2 poént is igyekszem ellőni, néha sikerrel. 🙂 

Szóval ne állásinterjúként fogd fel a fotózást, hanem egy jó szórakozásnak, kalandnak, kreatív munkának, amiben közösen készítjük el a legcsodálatosabb fotókat rólad. 

Lesz ott még valaki a fotózás alatt? ...

Nem, nem lesz ott rajtunk kívül senki, ami neked könnyebbség, hiszen nincs plusz kíváncsiskodó szempár, így még gyorsabban rá tudsz hangolódni a fotózásra. 

Gyakran kérdezik tőlem, hogy hozhatják e a párjukat. Erre finoman azt a választ szoktam adni, hogy azért nem javaslom, mert akkor a modell, vagyis Te megint csak nem tudsz ellazulni, mert arra figyelsz, hogy mit mond a párod, vagy ha nem is mond semmit, pusztán a jelenlétével zavar téged és engem egyaránt. 🙂 

Akár ilyen szép fotókat is készíthetünk rólad

Hol lesz a fotózás?

A tökéletes és vonzó képekhez elengedhetetlen a jó felszerelés, a nyugodt körülmények és a diszkréció. Minden fotózás előtt egy finom tea vagy kávé mellett átbeszéljük a részleteket / tippeket adok neked például, hogy milyen pózokat érdemes használni, és így rá tudunk hangolódni a fotózásra is.

A város legszebb helyén, a Vörösmarty térnél található a KreatíV. Sarok fotóstúdió.

Vélemények:

Péter kedves, türelmes és nagyon udvarias. Minden elképzelhető részletre odafigyel a felkészüléskor, és a fotózás is könnyed, oldott hangulatban folyik. A műterem kellemes és jól felszerelt. Mind a munka elején, mind a munka végén van idő az áthangolódásra. Fontosnak érezhettem magam.
Márta
glamour/fehérnemű fotózás
Már az ajtóba kedvesen, barátságosan fogadott. Egy finom kávé mellett megbeszéltük a fotózás menetét. Milyen képeket szeretnék magamról, és utána összhangba hoztuk az Ő ötleteivel. Élveztem a közös fotózást, sokat nevettünk. Barátságos hangulat volt. Szuper képek készültek. Remélem fogunk még együtt dolgozni. Köszönöm.
Kata
művészi aktfotózás

📸 MÁR CSAK 1 LÉPÉSRE VAGY ATTÓL, HOGY KAPCSOLATBA LÉPJ VELEM.

📸 Tökéletes ajándék lehet születésnapra, névnapra, évfordulóra, vagy csak magadnak emlékbe. 

Gyors ajánlatkérés 1 perc alatt

Mivel minden igény egyedi, így nincsenek csomagáraim, ezzel is biztosítva neked a személyre szabott ajánlatot.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Az elküldött ajánlatkérésekre 2 munkanapon belül személyre szabott árat küldök.

Személyes adatok

Név: (kötelező) *

Email cím: (kötelező) *

Telefon/ Mobilszám: (kötelező) *

Főbb szempontok

Kategória:

Retusált fotók száma (db) - minimum 5 db:

Sminkes, fodrász: Sminkest kérekFodrászt kérekMindkettőt kérekEgyiket sem kérek

Egyéb információ:

Hozzájárulok, hogy a jövőben a www.pragerfoto.hu hírlevelet küldjön részemre személyre szabott ajánlatairól:
IgenNem